Kwalitatief goede huisvesting

Wie zijn wij

H.A.M. Nederland valt onder de EPE Groep en is een organisatie die voorziet in huisvesting ter behoeve van de arbeidsmigrant, gericht op mid- en short-stay.
Ons speerpunt is om accommodaties veilig, betrouwbaar en duurzaam te beheren, en deze minimaal volgens SNF-norm op te leveren. De prioriteit gaat uit naar het bieden van een veilig en plezierig woonverblijf voor de bewoners. Dit doen we in nauwe s amenwerking met werkgever, plaatselijke overheid en overige instanties. De doelstelling is om op een transparante manier de huisvesting van arbeidsmigranten naar een hoger niveau te tillen.

U bent op zoek naar woonruimte?

In deze tijden van grote groei van het aantal arbeidsmigranten, kan het moeilijk zijn goede en gereguleerde huisvesting te vinden. H.A.M. Nederland voorziet graag in deze behoefte. Wij beschikken over een aantal grote locaties in midden Nederland met volledig ingerichte woonaccommodaties. Of het nu gaat om een enkele woning, of om huisvesting voor uw voltallige personeel, u bent bij ons aan het goede adres.

Ook kunnen wij uw organisatie adviseren bij alle vraagstukken rondom de huisvesting van uw personeel. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

SNF gecertificeerd

Onze accommodaties voldoen minimaal aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten van Stichting Normering Flexwonen. De norm kent de onderdelen ruimte en privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne, voorzieningen, informatievoorziening, en brandveiligheid. Ieder onderdeel bestaat uit een aantal specifieke eisen waaraan de huisvesting moet voldoen. De actuele normensets zijn te vinden op Normeringflexwonen.nl

Voorzieningen & Faciliteiten

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners toegang hebben tot voorzieningen binnen niet al te grote afstand van de woonaccommodatie. Daarom hebben wij op de grotere locaties voorzieningen als een supermarkt en een sportschool. Er is op onze locaties ook voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners. Door te luisteren naar de behoeftes van onze bewoners komen er steeds meer faciliteiten beschikbaar. Zo hebben wij op al onze locaties ook een extra snel glasvezel netwerk.

Prettige woonervaring

Onze woonaccommodaties zijn ingericht met het oog op wooncomfort, veiligheid en privacy.

Pakket op maat

Van het ontvangst tot aan vertrek, wij kunnen alle aspecten van het beheer voor onze rekening nemen. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Flexibel

Een enkele woning, of huisvesting voor uw voltallige personeel, u bent bij ons aan het juiste adres.

Samenwerking

Wij werken nauw samen met werkgever, plaatselijke overheid en overige instanties. Samen tillen we de huisvesting van arbeidsmigranten naar een hoger niveau.

Contact opnemen