Herontwikkeling van onroerend goed

Wie zijn wij

EPE Vastgoed B.V. valt onder de EPE Groep en is gespecialiseerd in het (her)ontwikkelen en beheren van vastgoedobjecten. Hierbij moet u denken aan o.a. kantoren, bedrijven, winkelpanden en (voormalige) recreatieparken. Eén van de belangrijkste doelstellingen is het bieden van een goede (tijdelijke) huisvesting voor arbeidsmigranten.

Om dit te realiseren koopt EPE Vastgoed onroerend goed van zowel particulieren als bedrijven. Bij de (her)ontwikkeling van panden en/of percelen worden de geldende richtlijnen vanzelfsprekend in acht genomen. EPE Vastgoed heeft de benodigde expertise en ervaring wanneer het gaat om aan-, verkoop, beheer en (her)ontwikkeling van vastgoedobjecten. De focus ligt hierbij op Midden-Nederland.

Huisvesting arbeidsmigranten

Naar schatting verblijven er in Nederland zo’n 400.000 arbeidsmigranten uit de EU. Ieder jaar zijn er duizenden extra arbeidsmigranten nodig om onze economie draaiende te houden. Vanuit de overheid wordt daarom gestimuleerd om goede en betaalbare (tijdelijke) woonruimte te creëren.

EPE Vastgoed springt hier op in door in samenwerking met gemeente en belanghebbende te kijken naar flexibele oplossingen voor dit huisvestingsprobleem.

Heeft u vastgoed?

EPE Vastgoed is altijd op zoek naar nieuwe projecten. Wij kopen en huren grotere vastgoedobjecten aan, en herontwikkelen deze naar huisvesting voor arbeidsmigranten. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. EPE Vastgoed is continu op zoek naar een nieuwe uitdaging en investeert graag in een lange, duurzame relatie.

 

Verkopen of verhuren

U wilt van uw vastgoed af, of zoekt een huurder? Neem gerust contact met ons op.

Onze expertise

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we bestaand vastgoed op de juiste manier kunnen herontwikkelen.

Contact opnemen